24 Mayıs 2017 Çarşamba

Yüzme Kursu Avrupa Yakası

Yüzme Kursu Avrupa Yakası
Özel yüzme kursu grup dersine göre çok daha verimlidir.Grup yüzme dersinde en az 6 -7 kişilik gruplar halinde yüzme dersi alırsınız.Eğitim süresi özel yüzme dersleri ne göre çok daha uzundur.Kısa yoldan yüzmeyi en sağlıklı biçimde sürantrene olmadan öğrenmeniz için kesinlikle özel yüzme dersi almanızı öneriyoruz.birçok grup yüzme kursu na katılmış fakat memnun kalmamış kişilerle karşılaşmaktayız.Gene de umudunu kaybetmeyip bizden özel yüzme dersi alıp yüzmeyi öğrenen birçok insan olduğu gibi grup yüzme dersi sonunda yüzmeyi öğrenemeyen ve maalesef bir daha yüzme kursu na yazılmayan birçok insanın olduğunu tahmin etmekteyiz.

Kurbağa Stil Yüzme ve yüzmedeki önemi

Kurbağa stil mevcut olan 4 yüzme stilinin en yavaşıdır.Yüzmesi en rahat stildir.insanlar yüzme dersi almadan bile kafaları dışarıda kurbağa stil yüzebilirler ve en içgüdüsel olarak yüzülebilen stilidir.Sahilde havuzda yüzen suyun keyfini çıkarmak isteyen insanlara bakın hepsi çoğunlukla kafası dışarıda  kurbağa stil yüzerler.Sadece nefes aldığımız zaman hariç kol çekişi ve ayak vuruşu sırasında bütün vücut suyun içerisindedir.Ayak vuruşu esnasında bacakların birbirinden ayrıldığı tek stil kurbağa stil dir.Her kulaçta başımız dışarıya çıkmak zorundadır.Her kol çekişine bir ayak vuruşu yapılır.

Özel yüzme dersi seanslarımızda öğretim sıralamasında birinci önem değeri taşıyan kişinin suyun üzerinde kalabilmesidir.İkinci olarak yüzme dersi nde önem taşıyan konu kafamız dışarıda kurbağa stil yüzmedir.Yüzme hakkında hiçbirşey bilmeyen ve hayatı boyunca yüzme dersi almamış bir insan bile sadece kurbağa stil bilse bile hayatını kurtarabilir boyunu aşan yerlerde rahatlıkla istediği yöne gidebilir.

Yüzme kursu na gelen öğrencilerimize işin kolayına kaçarak köpekleme yüzmeyi öğretebiliriz ve stilden sayılmayan bu yüzme şekli ilede hayatını kurtarabilir.Fakat köpekleme yüzme şekli görüntü olarak çok acemice komik ve rahat olmayan bir stildir.Genellikle yaşı çok ilerlemiş ve kilolu insanların yüzme şeklidir.

Yüzme dersleri miz sırasında baş dışarıda kurbağa stili öğrenmek başta zor olsa bile öğrendikten ve bol bol pratik yaptıktan sonra kişi çok daha rahatlayıp sakin biçimde kurbağa yüzebilmektedir.
Yüzme kursu seanslarımızda kurbağa stilin ayak vuruşunu ve kol çekişini kişi su dışında rahatça yapabilse bile su içerisinde ilk denemelerde yapabilmesi genellikle zordur.

Öncelikle yüzme dersi sırasında ayak vuruşları çalıştırılır.Öğrenci elleri önde sadece ayak vuruşları ile gidebildiği zaman bir sonraki yüzme dersi nde sadece eller çalıştırılır.Sadece ellerle gitmek ayak vuruşlarını öğrenmeye göre çok daha kolaydır.

Sonraki yüzme dersinde asıl zorluk ikisini koordineli biçimde yapabilmektir.

İstanbul Yüzme Okulu  avrupa Yakası Taksim point otel anadolu yaksı ataşehir radisson blu kozyatağı byotell Anadolu Yakası Kadıköy ile Üsküdar ilçesi arasında bulunan Burhan Felek Spor Kompleksi tesislerinde yetişkinlere ve   çocuklara yüzme faaliyetlerini sürdürmektedir. Yetişkin ve çocuk dersleri grup yüzme dersleri şeklindedir.

Avrupa Yakası yüzme kursu ve anadolu yakası yüzme kursu programları özel yüzme dersi şeklindedir.Yetişkin yüzme kursu ve çocuk yüzme kursu grup dersleri miz yoktur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder